Sieraden

Maak je outfit compleet met de leukste sieraden van scrunchie paradise !

Bij Scrunchie Paradise vind je sieraden volgens de laatste trends! We hebben een uitgebreide collectie trendy sieraden voor dames. Sieraden van Scrunchie Paradise mogen zeker niet ontbreken in je sieradencollectie. In onze webshop kun je minimalistische sieraden en statement sieraden vinden.  We hebben prachtige zilveren en gouden sieraden met steentjes, kralen en quotes. Ook kun je armbandjes met wenskaarten bij ons shoppen. Deze leuke armbanden hebben een speciale betekenis. Je kunt ermee laten zien dat je van iemand houdt, of dat je die persoon steunt. Persoonlijke sieraden en sieraden met een boodschap zijn perfect om cadeau te geven aan je zus, vriendin, dochter, tante, oma, bff of moeder. Je kunt de mooiste oorbellen, armbanden, ringen, kettingen en enkelbandjes bij Scrunchie Paradise shoppen. In onze collectie kun je ook kralen sieraden, sieraden met schelpen en schakelsieraden vinden. Veel van onze trendy sieraden zijn gemaakt van stainless steel.  Deze roestvrije sieraden verkleuren niet, waardoor je lang kunt genieten van je sieraden. 

Shop de mooiste betaalbare oorbellen in verschillende kleuren en vormen bij Scrunchie Paradise. We hebben fijne, minimalistische oorbellen in onze collectie. Die je makkelijk met je outfit kunt combineren. Maar we hebben grote opvallen statement oorbellen. Die perfect zijn voor wanneer je naar een feestje gaat of wanneer je outfit een boost nodig heeft. Je kunt prachtige hoops oorbellen, creolen, oorhangers en studs oorbellen vinden in onze collectie. Mix en match verschillende oorbellen om een earparty te maken! 

We hebben ook leuke armbandjes in onze collectie. Mooie kralen armbanden, bedelarmbanden, schakel armbanden ,zussen armbanden en koppel armbanden. De armbandjes van scrunchie paradise zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en rose goud. We hebben ook leuke moeder en dochter armbanden in onze webshop. Voor BFFs hebben we mooie vriendschapsarmbanden. Ook hebben we een ruime keuze aan geluksarmbandjes en touw armbandjes.  Mix en match verschillende trendy armbanden met elkaar. 

In de categorie kettingen kun je stijlvolle zilveren en gouden kettingen vinden voor dames. We hebben ook stoeren choker ketting in diverse kleuren in onze collectie. Erg leuk zijn de kralen ketting met kleurrijke kraaltjes. Waarmee je je outfit kunt opvrolijken. Ook een lange ketting van Scrunchie Paradise mag niet ontbreken in je sieradenkistje. Hou je meer van subtiele sieraden ? dan zijn de fijne kettingen met hangers perfect voor jou! 


Ook kun je bij Scrunchie Paradise leuke ringen kopen. Je kunt in onze webshop minimalistische ringen vinden met mooie figuurtjes. Bijvoorbeeld met een hartje of sterretje. Maar we hebben bijvoorbeeld ook opvallende ringen met steentjes, die je outfit een upgrade zullen geven.  We hebben zowel zilveren als gouden ringen in onze webshop. 

Shop de leukste enkelbandjes in de kleuren zilver en goud. De enkelbandjes van Scrunchie Paradise zijn gemaakt van verschillende materialen. Met kleurrijke kralen en bedels. Mix en match verschillende enkelbandjes met elkaar.