Zijde Scrunchies

Zijde scrunchies online 

Bij scrunchie paradise kun je diverse mooie zijde scrunchies kopen voor dames. Deze zijde scrunchies zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Bijvoorbeeld in de kleuren rood, oranje, blauw, roze, groen, paars, zwart, wit, pastel en regenboog. De zijde regenboog scrunchies hebben meerdere kleurtjes. Deze haarwokkels zijn perfect om je outfit op te vrolijken. De froezels zijn gemaakt van goede kwaliteit. Je kunt ze met verschillende haarstijlen combineren. Of je kunt het om je pols dragen.

Zijde scrunchie set / pack

De beste zijde scrunchies voor je haar vind je bij Scrunchie Paradise. De zijde scrunchies zijn ook als setje verkrijgbaar. Deze leuke sets bestaan uit 2, 3, 4, 5, 6 en 8 scrunchies. Al onze haarfrutsels hebben een licht gewicht, ze zijn dus comfortabel om te dragen.  Je kunt deze froezels in de zomer, lente, winter en herfst dragen.

Zijde scrunchies in verschillende formaten

Je kunt dunne zijde scrunchies shoppen maar ook kleine. Deze kan je bijvoorbeeld gebruiken wanneer je je haar in een vlecht wilt dragen. 


We hebben ook opvallende grote scrunchies! met deze grote scrunchies kun je je outfit een boost geven. Of je nou golvend, stijl, kroes of krullende haar hebt, bij Scrunchie Paradise vind je vast een passende scrunchie. Heb je dikke haar ? dan kun je het beste een grote scrunchie dragen. En bij dun haar past een kleine scrunchie het best. Onze kleine scrunchies zijn ook geschikt voor baby´s en kinderen.

De haarwokkels kun je overdag dragen wanneer je naar je school of werk gaat. Maar ook in de avond wanneer je uit eten gaat, of gaat slapen. Het dragen van een mooie froezel heeft zijn voordelen. Het is bijvoorbeeld goed voor je haar.  De haarwokkels waren erg populair in de 80´s en 90´s.

Zwarte zijde scrunchie 

Een musthave zijde scrunchie is de zwarte haarwokkel. Door de kleur kun je het makkelijk combineren met je outfit, maar ook met andere fashion accessoires. 

combineer je nieuwe cute zijde scrunchie met de andere haaraccessoires van scrunchie paradise.
In de webshop kun je mooie haarclips, haarbanden, haarklemmen, haarelastiekjes en haarsjaals bestellen. Combineer je gouden zijde scrunchie bijvoorbeeld met een gouden haarclip. En je zilveren zijde scrunchies met een zilveren 
haarclip. 

In de scrunchie collectie kun je naast zijde scrunchies. Ook scrunchies vinden die gemaakt zijn van andere materialen. Bijvoorbeeld van katoen, velours en satijn. Je kunt ook scrunchies shoppen met printjes en zonder. Erg populair op dit moment zijn de tie dye design scrunchies en de luipaard print scrunchies. Maar je kunt ook haarwokkels vinden met hondenprint, kattenprint, xmas print en bloemenprint. Koop meerdere scrunchies zodat je je eigen scrunchies set kunt maken. 

Bekijk ook de sieraden collectie. We hebben sieraden in diverse stylen in de webshop. Je kunt mooie armbanden bestellen. Bijvoorbeeld kralen armbandjes, ibiza armbandjes, bff armbandjes, minimalistische armbandjes, schakelarmbandjes en armbanden met kristallen steentjes.  Of combineer je nieuwe zijde scrunchie met onze mooie oorbellen. Je kunt in de webshop diverse oorbellen vinden. Bijvoorbeeld grote oorbellen, stud oorbellen, minimalistische oorbellen, chain oorbellen, hoop oorbellen en kralen oorbellen. Geef je outfit een boost met onze mooie minimalistische ringen, kralen ringen, grote ringen en  zegelringen. Combineer je nieuwe zijde scrunchie met onze stijlvolle kettingen. Het is mogelijk om dubbele kettingen, schakelkettingen, bff kettingen, lange kettingen en kettingen met hangers te shoppen. 

Je kunt in onze webwinkel ook vsco scrunchies vinden voor vsco girls. Ben je lid van een ( sport ) vereniging ? dan is het leuk om met de hele ( sport ) team dezelfde zijde froezel te dragen. 
 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft wanneer we sale hebben en nieuwe zijde scrunchies toevoegen.